Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Höstlovskampanj webbkurser - fixaodona.se

Till och med den 2 november kör jag en höstlovskampanj på mina webbkurser i inredning. Om du inte anmält dig till en kurs tidigare kanske det är dags nu? Du har fri tillgång till kursen i 6 månader.
Jag har fått superfin feedback från mina tidigare kursdeltagare och jag vet att ni är många som längtar efter nya kurser. Jag jobbar för fullt med att sätta ihop ett tydligt, lärorikt och inspirerande material. Men redan nu kan jag säga att de kommande kurserna kommer att ta upp belysning och ljussättning, fördjupningskurs i färglära, möblering, hur du kan jobba med textilier i inredningen, att hitta stilen och skapa en röd tråd i din inredning och olika tillvägagångssätt för att skapa en personlig inredning och pricken över i. Något annat du skulle vilja lära dig mer om?

Men som sagt, har du inte testat en webbkurs i inredning tidigare har du chansen att göra det nu – till ett väldigt förmånligt pris. Höstlovserbjudandet gäller till och med den 2 november.

Mer info om kurserna hittar du här:
https://app.coursio.com/store/fixaodona/

Här kan du läsa mer om de olika kurserna:
Grundkurs: Färglära
BAS: Inred ditt hem
Grundkurs: Rumsanalys

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin