fixa&dona | Höstlovskampanj – webbkurser
7742
single,single-post,postid-7742,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Höstlovskampanj – webbkurser

Höstlovskampanj webbkurser - fixaodona.se

Till och med den 2 november kör jag en höstlovskampanj på mina webbkurser i inredning. Om du inte anmält dig till en kurs tidigare kanske det är dags nu? Du har fri tillgång till kursen i 6 månader.
Jag har fått superfin feedback från mina tidigare kursdeltagare och jag vet att ni är många som längtar efter nya kurser. Jag jobbar för fullt med att sätta ihop ett tydligt, lärorikt och inspirerande material. Men redan nu kan jag säga att de kommande kurserna kommer att ta upp belysning och ljussättning, fördjupningskurs i färglära, möblering, hur du kan jobba med textilier i inredningen, att hitta stilen och skapa en röd tråd i din inredning och olika tillvägagångssätt för att skapa en personlig inredning och pricken över i. Något annat du skulle vilja lära dig mer om?

Men som sagt, har du inte testat en webbkurs i inredning tidigare har du chansen att göra det nu – till ett väldigt förmånligt pris. Höstlovserbjudandet gäller till och med den 2 november.

Mer info om kurserna hittar du här:
https://app.coursio.com/store/fixaodona/

Här kan du läsa mer om de olika kurserna:
Grundkurs: Färglära
BAS: Inred ditt hem
Grundkurs: Rumsanalys

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin