Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tidigare idag skrev jag ett inlägg på mitt Instagram om att 2015 är året då jag kommer att dela med mig av mycket mer av vad som rör sig i mitt huvud, vilket innefattar både högt och lågt, men såklart med fokus på inredning. Jag ska sluta begränsa mig. Tänker att det nog blir roligare för fler på det viset. Så bered er på ett år bakom kulisserna hemma hos mig och även när det gäller vad jag jobbar med på dagarna. Till dig som tryckte gilla och skrev en kommentar vill jag än en gång säga stort tack!

Arbetsbyxorna på - fixaodona.se
De senaste dagarna har jag varit iklädd arbetsbyxor till och ifrån.

Spackla och slipa - fixaodona.se
Spackla och slipa tak och väggar i “genomgångsrummet” stod på agendan. Äntligen är det klart! Nu är det bara roligheter kvar! Måla, tapetsera och lägga golv. För inte tala om att inreda. Har inte lyckats bestämma mig för exakt vad jag ska hitta på dock. Detta ska jag berätta mer om framöver.

Före: Sängbord - fixaodona.se
För nästan två år sedan fick jag ta över makens mormors gamla sängbord. Och det är också ganska precis i två år som jag har tänkt måla dessa. Äntligen fick jag “tummen ur”. Genomgångsrummet passade perfekt att hålla till i för mitt målningsprojekt!

Metallicfärg - fixaodona.se
Jag har haft en halvliter metallic-färg stående som jag köpte med mig från färgaffären för ett tag sedan. Slog två flugor i en smäll – målade sängbord, fotade och skrev gästblogginlägg till Alcro Trend. Resultatet av detta dyker upp på Alcro-bloggen inom kort. Nu står sängborden i vårt sovrum och passar in alldeles perfekt.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
9 comments
    1. Stoort tack Linda! Vad glad jag blir över berömmet för mina bilder. Jag har faktiskt investerat i en ny kamera, så nu är det mycket roligare att fota igen. Förhoppningsvis kommer det synas här på bloggen framöver. Kram till dig med!

  1. Ska bli kul att se vad färre begränsningar kommer innebära :)
    Tycker det är så bra när du lägger upp bilder på renoveringsprojekt, vare sig det är rum eller möbler. De inläggen är de jag läser ordentligt/ Maria

    1. Det tycker jag med. ;) Jag får väl känna in lite, men jag tänker mig att det innefattar mer om mina dagar och djupdykningar här och där – ofta med någon form av praktisk anpassning och förmedling av kunskap. Idag bjuder jag på en djupdykning i målning av möbler. Hoppas du gillar!

  2. Jippie Jippie Jippie! Det var exakt det jag menade, och hoppades på, när jag tidigare peppat om bloggen. Jag läser gärna om allt, stort som smått, varje litet steg i er renovering eller på ditt jobb! Du gör ju det jag bara drömmer om att få göra!

    1. Men åh så glad jag blir! Tack Sara! Ännu roligare att du preciserar vad du vill läsa mer om. Håll utkik – nu ska jag verkligen anstränga mig och prioritera bloggen och Instagram. Tror och hoppas att det blir enklare att uppdatera regelbundet när jag berättar mer om vad jag ägnar mig åt på dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.