fixa&dona | 48. Hallå hallen
8003
single,single-post,postid-8003,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

48. Hallå hallen

48. Hallen - fixaodona.se
Efter en vecka med galet mycket arbete och noll ork, eller snarare noll kreativitet kvar för bloggen har jag ändå prioriterat in podden. Imorse, mellan mina leveranser av tunga mattor, kund som hämtar rekvisita till Stockholm Furniture Fair och innan en tur till Jönköping för besök hos Vera Novis och en snabb runda på IKEA lyckades jag och Sara koordinera våra scheman för poddinspelning. Temat för veckan: hallen.

Om köket är hemmets hjärta så kan man säga att hallen är det första intrycket. Viktig och ofta svårmöblerad med många funktioner att fylla axlar den en av de tyngre birollerna. Vi säger alltså hallå till hallen, till funktioner, till förvaring och till trapplösningar. Hildur har bl. a haft en funktionell enkvadratare och en hopplöst svårmöblerad hall modell balsal och Saras förra hade fiskar i taket. Till och med Spindelmannen tittar förbi i det 48:e avsnittet av Kom In-podden, don’t miss out!

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

 

1Kommentar
  • Henriettae
    Posted at 12:00h, 30 januari Svara

    Åh! Jag har sett era bilder på de fina Vera Novisprodukterna på instagram, men visste inte att de låg i Jönköping, så roligt! (Det är min närmaste största stad också.) Vi skall på bröllop på Tändsticksområdet om två helger, skall se om jag hinner titta in där då!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin