fixa&dona | En trave inspiration i bokform
7978
single,single-post,postid-7978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En trave inspiration i bokform

En trave med böcker - fixaodona.se
Den senaste tiden har jag köpt fler böcker än jag gjort på många år. Den loppisfyndade serveringsvagnen har fått sig några lager färg och trivs numera fint i vårt vardagsrum. Perfekt till stapeln med böcker som ständigt förändras.

En trave med böcker - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

6 Kommentarer
 • Emma Thun
  Posted at 21:04h, 19 januari Svara

  Varit så nära att köpa just de där böckerna jag med, särskilt “in detail” och Lotta Agaton/Pia uhlins. Kan man få en liten kort recension? Om man bara skall välja en – vilken skulle det vara då?

  Trevlig läsning!

  • Hildur - fixa&dona
   Posted at 10:40h, 22 januari Svara

   Hej Emma! Om du bara skulle välja en av dessa skulle i alla fall jag välja In Detail. Varför? Jo, Lotta och Pias bok är bara bilder (väldigt fina sådana dock). Medan du i Hans bok får många tips och trix på vägen. Helt enkelt kommentarer till bilderna du ser. Inspirerande på ett mer konkret sätt!

 • Sofia
  Posted at 23:05h, 20 januari Svara

  Åh vad kul med nya böcker! Ska själv klicka hem In Detail. Lurar också på Lotta Agatons – är den värd sina pengar tycker du..?

  Kram!

  • Hildur - fixa&dona
   Posted at 10:43h, 22 januari Svara

   Hej Sofia! Lottas bok hamnar under kategorin ögongodis. Om det är värt pengarna, nja… det beror väl på vad du vill få ut av boken. Jag kände mer att den måste jag ha! Just för att det är Lotta och Pia som ligger bakom. In Detail var mer för att jag kände för boken. Den känns mer användbar och bjuder på många kommentarer och tips och trix kring bilderna. Konkret inspiration helt enkelt!

   Kram!

 • Susanne
  Posted at 13:45h, 11 februari Svara

  Hej Hildur!
  Vad heter den snygga tapeten som syns i bakgrunden? Letar efter en fin, lite diskret rutig tapet att sätta inuti ett vitrinskåp som rymmer bland annat en whiskysamling. Rutig för att det känns Skottland och diskret för att jag ska kunna ha andra grejer på en del hyllor och jag vill inte att de ska försvinna helt i ett maxat mönster. Du kanske har några fler tips på rutiga tapeter?

  • Hildur Blad
   Posted at 23:38h, 12 februari Svara

   Hej Susanne! Den rutiga tapeter kommer ur kollektionen Dimensions från Eco Wallpaper. Fler rutor hittar du bland annat i Sandbergs senaste kollektion Rydal. Superfina och diskreta!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin