fixa&dona | Formex 2015 – Vårens kulörtrender
7984
single,single-post,postid-7984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Formex 2015 – Vårens kulörtrender

Färgskalan Formex våren 2015 - fixaodona.se
Det har varit få rapporter från Formex här på bloggen, i alla fall än så länge. Men i senaste avsnittet av podden pratade jag och Sara Formex från början till slut. Dessutom har jag skrivit ett gästbloggsinlägg hos Alcro Trend som denna gång handlar om vårens kulörtrender, direkt från Formex, och så delar jag med mig av mitt “Kombinera kulörer med kisa ögonen”-trick och tipsar om hur du kan öva upp magkänslan när det gäller kulörer. Nyfiken? Här kan du läsa mer.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

6 Kommentarer
 • Anna S
  Posted at 10:09h, 20 januari Svara

  Vad blir sommarens trender inom färg tror du?

  • Hildur Blad
   Posted at 11:09h, 21 januari Svara

   Hej Anna! Jag tror det fortsätter med pasteller ett tag till, men mer svärtade sådana. Mer fokus på de som är mer orange och röda i sina toner. Och mer gult. Sen till hösten tror jag vi anammar de mörkare kulörerna som vinrött i stil med marsala, mörkt grön (tänk grön marmor) och mörkt blå. Överlag tycker jag man ser många färgskalor just nu, att man inte bara väljer en blå utan jobbar med många olika nyanser av blått när man inreder.

 • Emma Thun
  Posted at 10:39h, 21 januari Svara

  Superbra inlägg på alcro!

 • Helena
  Posted at 10:48h, 23 januari Svara

  Detta är en hemsida jag då och då brukar besöka för att få lite inredningsinspiration. Har dock aldrig skrivit något så jag tänkte att det kunde vara på tiden att skriva ett litet tack för all inspiration.

  • Hildur Blad
   Posted at 13:20h, 23 januari Svara

   Tack så mycket Helena! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva några rader. Det krävs inte så mycket för att jag ska få lite ny energi till bloggen! Win win helt enkelt. :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin