Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Långhårig fårskinnsdyna - fixaodona.se
Jag tokgillar de långhåriga fårskinnsdynorna som jag köpte till våra stolar i vardagsrummet häromveckan. Nackdelen när det gäller stolar med en sits i plast är att de kan vara lite kalla att sitta på. Men med ett fårskinn på sitsen under årets kallare månader är problemet snabbt avhjälpt.

Långhårig fårskinnsdyna - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
    1. Hej Erica!
      Jag har köpt fårskinnen på Ke&Bo i Falköping (Nordsjö Idé&Design). Länk till ”tillverkaren” hittar du i blogginlägget om du vill leta reda på en mer lokal återförsäljare.
      /Hildur

  1. Jättefint! Köpte faktiskt ett långhårigt fårskinn på Ikea som jag tänka klippa ut till stolsdynor, men när jag kom hem så tyckte jag att det var alldeles för fint för att klippa sönder… ;) Vad var priset på dessa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.