fixa&dona | Jubileums-dags för väggarna
8129
single,single-post,postid-8129,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Jubileums-dags för väggarna

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
För en vecka sedan delade jag med mig av några glimtar ur en ny tapetkollektion från Boråstapeter vid namn Jubileum som tagits fram för att uppmärksamma Boråstapeters 110-års jubileum. En kollektion fylld med gamla, men uppdaterade mönsterfavoriter ur deras stora tapetarkiv.
I förmiddags var ett gäng bloggare inbjudna för pressvisning i Göteborg. De verkar ha haft fantastiskt trevligt och jag hade gärna varit där, såklart. Ja, finns det något jag älskar när det gäller inredning så är det ju tapeter. Men vilja och tid hänger inte alltid ihop tyvärr. Däremot fick jag ett tillgång till kollektions-bilderna i eftermiddags och kan självklart inte låta bli att dela med mig av massa härliga miljöbilder i olika stilar.
Kollektionen släpps den 25 mars.

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Min egen mönsterfavorit. En tapet från funkistiden – som skulle trivas utmärkt i vårt funkishus från 1938.

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Hundkex. Ett bekant mönster som jag sålt ett flertal rullar av under mina år i färgfackhandeln. Då hörde den hemma i en “kökskollektion” om jag inte minns helt galet. En annan storsäljare är tapeten nedan som tidigare fanns i en kollektion vid namn Etage, dock inte i denna mer trendriktiga färgställning med inslag av både silver och guld. Alltså, det mönstret är nog det jag sålt allra mest av någonsin. Och jag lovar att det inte är främst tack vare mig – möjligtvis tack vare att vi hade tapetserat upp den i butiken.

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Och avslutningsvis ytterligare en storsäljare, men då i andra färgställningar som jag sålt ett stort antal rullar av under mina år i färgaffär – Magnolia.

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Förra gången jag bekantade mig med dessa tapetmönster såldes de mest som fondtapeter. Mönster tycks ha skrämt många av oss. Men personligen gillar jag att det vänt, det är ljuvligt med alla dessa tapetmönster som passar bra på alla fyra väggar. Våga mönster – de sätter verkligen stilen i rummet och skapar en ombonad känsla.

Jubileum från Boråstapeter - fixaodona.se
Pressbilder: Boråstapeter

1Kommentar
  • Michael Thorzén
    Posted at 14:24h, 17 april Svara

    Vilka fina tapeter! Jag håller nog med om din mönstertapet, den skulle passa perfekt i vårt hemma kontor!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin