fixa&dona | 55. Sovrum
8147
single,single-post,postid-8147,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

55. Sovrum

55. Sovrum - Kom In-podden med Sara och Hildur
Just nu är det inte särskilt mycket som är som det brukar vara. Bloggen går på sparlåga – men det ska det snart bli ändring på. Jag har lovat bättring tidigare, men den här gången är det på riktigt. Man kan väl säga att jag vilar mig i form inför vad som komma skall… Inte heller podden är som den brukar vara. Denna veckan släpper vi ett nytt avsnitt några dagar tidigare än vanligt, alternativt några dagar för sent. Välj själv. ;)

Välkommen ner mellan lakanen tillsammans med Kom In-podden! Vad får oss att sova som godast om natten, spelar sängkläderna roll och hur löser man egentligen ett svårmöblerat sovrum? Det är några av de frågeställningar som diskuteras kring ett av hemmets mest privata rum. Don’t let the bed bugs bite!

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

6 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 05:44h, 14 april Svara

  Kunde inte komma lämpligare!

 • Mian
  Posted at 13:49h, 15 april Svara

  Ok, då väntar vi på inlägg! : )

  • Hildur - fixa&dona
   Posted at 07:48h, 17 april Svara

   Yes, dom lär komma betydligt mer regelbundet framöver. Kul att höra att du väntar!

 • Marielle
  Posted at 11:17h, 16 april Svara

  Älskar din blogg och fått mycket inspiration genom åren, nu är det lampan på sängbordet till detta inlägg som jag undrar om du vet inköpsställe eller märke på, superfina!

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 07:48h, 17 april Svara

  Hej Marielle! Åh så roligt att höra. Lampan på sängbordet är faktiskt från IKEA.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin