fixa&dona | Färgsätt ditt tak
8171
single,single-post,postid-8171,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Färgsätt ditt tak

Grevgatsbacken - wrede.se
Möjligt att du redan sett denna fina lägenhet från Wrede fladdra förbi i flödet. Men jag kan ju bara inte låta bli att visa dessa bilder, jag med. I lägenheten på Grevgatsbacken Koncept Stockholm valt att färgsätta taket i flera av rummen och att måla väggarna i en diskret gråskala. Tack vare kulörvalet i taken framhävs stuckaturer och vackra detaljer på ett sätt som aldrig hade gått att uppnå med ett vitmålat tak. Supersnyggt!
Så, dagens tips får bli – glöm inte taket när du färgsätter ditt rum!

Grevgatsbacken - wrede.se
Grevgatsbacken - wrede.se
Grevgatsbacken - wrede.se
Mäklarbilder via Wrede

Taggar:
, ,
4 Kommentarer
 • Amelie
  Posted at 19:43h, 29 april Svara

  Nej, jag har inte sett lägenheten förut. Jag är inte så med i inredningsvärlden, så jag uppskattar när jag också får se sånt “alla” redan sett. :-D

  Så skönt mjuk och mild det rosa sovrumstaket ser ut!

  • Hildur Blad
   Posted at 08:22h, 30 april Svara

   Hej Amelie! Superbra att du kommenterade. Det är så lätt att tro att det är ingen idé jag visar det här på bloggen, för det har man kanske redan sett. Så därför blev jag extra glad över din feedback, att det är helt ok att jag skriver om samma sak, men kanske att jag försöker hitta min egen vinkel istället. Önskar dig en finfin dag!

 • Benington
  Posted at 14:34h, 05 maj Svara

  Riktigt häftigt med en färgklick i taket! Wow!

 • Anna
  Posted at 20:45h, 28 maj Svara

  Kanske en ovanlig växt att ha i matsalen, men tycker att den passar så bra på något sätt! Mycket tjusig stil :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin