Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

59. Sex steg för ett lyckat inredningsresultat

Nu är vi äntligen tillbaka bakom mikrofonerna och ett rykande färskt avsnitt av Kom In-podden finns publicerat. 

”-Jag får liksom inte… till det”
Känner du igen dig? Har du också ett rum som inte känns i balans, eller står du inför en ny bostad utan att veta i vilken ände du ska börja? I det här avsnittet listar vi några punkter att ha med sig på vägen mot ett lyckat inredningsresultat.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet lyssnar du på här nedan.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.