fixa&dona | Bakom varje inredningstok står en militant nejsägare
8786
single,single-post,postid-8786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
53. Underbara Sara - Kom In-podden med Sara och Hildur

Bakom varje inredningstok står en militant nejsägare

Min vän och poddkollega Sara (mer känd som Little Miss Fix It) har en unik och alldeles underbar förmåga att uttrycka sig i ord. Igår fick jag höra orden live. Så mycket igenkänning. Nu finns blogginlägget publicerat “Bakom varje inredningstok står en militant nejsägare“. Du bara måste läsa – är du en riktig inredningstok kommer du känna igen dig.

“Vi har faktiskt exakt samma smak när det gäller inredning. Vi behöver aldrig kompromissa där. Nu har det blivit så att jag är den som inreder lite mer hemma…

…I det här hemmet skall minsta detalj diskuteras och varenda kulörval klunsas fram. Mer som regel än undantag tjafsas det om alla prylar som ligger framme när jag varit i farten, eller omvänt att jag svärande påpekar att det känns som en institution plus att jag inte hittar någonting när mannen fått städa efter eget huvud. Och medan jag ser fram emot varje nytt projekt längtar han efter slutet, att allt bara ska bli k l a r t någon gång – en gång för alla.”

Texten i sin helhet hittar du här.

Tack Sara för att du sätter ord på en känsla som säkert många känner igen. Själv tillhör jag ju skaran som är gift med en snickare. ;)

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin