fixa&dona | Möblera ett rum – fyra tips på vägen
8824
single,single-post,postid-8824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Kom In-podden med Sara och Hildur

Möblera ett rum – fyra tips på vägen

Kom In-podden med Sara och Hildur - fixaodona.se


Jag vet inte hur det är med dig. Men jag lyssnar på fler poddar än någonsin när det vankas ledighet. Det är perfekt att plugga in hörlurarna samtidigt som det ska fixas i trädgården, grejas här hemma eller blundas i solstolen. Har du någon favoritpodd? Dela gärna med dig av dina favoriter i kommentarsfältet.

Du som läst fixa&dona-bloggen redan innan jag flyttade in här hos My Home vet att jag och Sara har en egen inredningspodd – Kom In-podden. Möblering är något som vi vet att många tycker kan vara lite knepigt och gärna vill lära sig mer om. Därför kommer vi att ägna två avsnitt åt att behandla just detta. Del ett finns att lyssna till redan nu, hela avsnittet kan du lyssna till här.

4 möbleringstips

1. Kvadratmeter och kubikmeter
Tänk på att det inte bara är kvadratmeter som räknas. Utnyttja ytan maximalt och möblera uppåt väggarna.

2. Låt inredningen växa fram
Att inte göra allt på en gång är både ekonomiskt, snällare mot miljön och antalet felköp minskar.

3. Kill your darlings
Vilka föremål är nödvändiga för funktionen? Vilka saker har ett affektionsvärde? Vad kan jag klara mig utan?

4. Storlek och antal
Tänk på att välja möbler som har en storlek anpassad för rummet. Stora ytor – stora möbler. Små ytor – nättare möbler. Stor yta – fler möbler. Liten yta – färre möbler.

Dessutom delar vi med oss av ett gäng smarta tips kring hur du enklast flyttar runt möbler i rummet, viktiga mått att ta hänsyn till, roliga ritprogram och om du inte vill rita i datorn – hur du kan “rita” direkt i rummet.

Hela avsnittet hittar du här:  60. Möblering – del 1

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin