Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

MY HOME - Aftonbladet
Sedan några dagar tillbaka håller jag till på Aftonbladets nya inredningssajt My Home. Inom inte alltför många dagar kommer du automatiskt hamna på nya bloggen när du skriver fixaodona.se i webbläsaren. Men som vanligt när det gäller teknik så tar det ett tag innan alla ändringar som en bloggflytt för med sig är genomförda.

Sålänge är vägen till nya bloggen: http://bloggar.aftonbladet.se/fixaodona/

Hoppas du vill hänga med dit – jag lovar att från och med nu kommer det bli både regelbundna uppdateringar, massa inspiration och en hel del användbar kunskap när det gäller att inreda sitt hem.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.