Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Jag har ju sagt tidigare att IKEA sprutar ur sig finfina nyheter. Häromdagen damp det ner ytterligare ett pressutskick från IKEA med ännu fler nyheter som släpps i augusti. Här är några av mina favoriter.

Kökslucka MÄRSTA från IKEA - fixaodona.se

Sätt lite färg på köket med kökslucka MÄRSTA med infällda handtag. Välj själv om du vill ha ek, vit, brun eller rosa. Du får med folieklistermärken i alla fyra färger.

HÄLLVIKEN inbyggnadsdiskbänk - fixaodona.se

Vit och fyrkantig – HÄLLVIKEN inbyggnadsdiskbänk i kvartskomposit. Kvartskomposit är ett porfritt material som är både hygieniskt, fläcktåligt och reptåligt.

HITTARP kökslucka från IKEA - fixaodona.se

Är du på jakt efter en modern, lantlig känsla till köket? Då kan kanske nyheten HITTARP kökslucka i benvitt vara ett alternativ.
”När jag designade HITTARP ville jag skapa ett kök med traditionell hantverkskänsla. Därför gjorde jag inte bara en fin lucka utan också matchande detaljer – som rundade dekorlister, utanpåliggande socklar och täcksidor med samma vertikala spårmönster som dörren.” Ebba Strandmark, designer.

NORRÅKER arbetsbord från IKEA - fixaodona.se

Behöver du extra arbetsyta? I augusti släpper IKEA avlastningsbordet NORRÅKER i björk med beslag i koppar. Under bordsskivan hittar du en rejäl låda och en hylla perfekt för köksredskap, grytor och kastruller.
I NORRÅKER-serien finns även bord i tre storlekar, stol, pall och bänk. Stolarna och pallarna är stapelbara med arbetade detaljer som kopparbeslag och rundade hörn. Serien är dessutom godkänd för användning i offentlig miljö.

Förutom att möblerna ser ut att vara riktigt fina blir jag superinspirerad av de härliga bilderna. Mörkt, murrigt, rufft, hantverkskänsla, trä och det operfekta. Precis så som inredningstrenderna ser ut framöver.

NORRÅKER Matrumsserie från IKEA - fixaodona.se

NORRÅKER bänk från IKEA - fixaodona.se

Pressbilder: IKEA

Total
1
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.