fixa&dona | Nyheter till köket
9083
single,single-post,postid-9083,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
NORRÅKER Matrumsserie från IKEA - fixaodona.se

Nyheter till köket

Jag har ju sagt tidigare att IKEA sprutar ur sig finfina nyheter. Häromdagen damp det ner ytterligare ett pressutskick från IKEA med ännu fler nyheter som släpps i augusti. Här är några av mina favoriter.

Kökslucka MÄRSTA från IKEA - fixaodona.se

Sätt lite färg på köket med kökslucka MÄRSTA med infällda handtag. Välj själv om du vill ha ek, vit, brun eller rosa. Du får med folieklistermärken i alla fyra färger.

HÄLLVIKEN inbyggnadsdiskbänk - fixaodona.se

Vit och fyrkantig – HÄLLVIKEN inbyggnadsdiskbänk i kvartskomposit. Kvartskomposit är ett porfritt material som är både hygieniskt, fläcktåligt och reptåligt.

HITTARP kökslucka från IKEA - fixaodona.se

Är du på jakt efter en modern, lantlig känsla till köket? Då kan kanske nyheten HITTARP kökslucka i benvitt vara ett alternativ.
”När jag designade HITTARP ville jag skapa ett kök med traditionell hantverkskänsla. Därför gjorde jag inte bara en fin lucka utan också matchande detaljer – som rundade dekorlister, utanpåliggande socklar och täcksidor med samma vertikala spårmönster som dörren.” Ebba Strandmark, designer.

NORRÅKER arbetsbord från IKEA - fixaodona.se

Behöver du extra arbetsyta? I augusti släpper IKEA avlastningsbordet NORRÅKER i björk med beslag i koppar. Under bordsskivan hittar du en rejäl låda och en hylla perfekt för köksredskap, grytor och kastruller.
I NORRÅKER-serien finns även bord i tre storlekar, stol, pall och bänk. Stolarna och pallarna är stapelbara med arbetade detaljer som kopparbeslag och rundade hörn. Serien är dessutom godkänd för användning i offentlig miljö.

Förutom att möblerna ser ut att vara riktigt fina blir jag superinspirerad av de härliga bilderna. Mörkt, murrigt, rufft, hantverkskänsla, trä och det operfekta. Precis så som inredningstrenderna ser ut framöver.

NORRÅKER Matrumsserie från IKEA - fixaodona.se

NORRÅKER bänk från IKEA - fixaodona.se

Pressbilder: IKEA

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin