Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Tvättdags - fixaodona.se
Sommarens bästa köp – en tvättborste till förlängningsskaftet

Första semesterdagen har ägnats åt tvättning utvändigt. Från tidig morgon till sena kvällen. Ingen idé att slöa till. Lika bra att gå ut hårt och börja att bocka av listan. Men det känns härligt tillfredsställande att äntligen ha lite tid till att ta tag i saker som jag velat göra ett bra tag. Och när solen dessutom behagar att skina så är det riktigt trivsamt.
De kommande veckorna kommer det dyka upp fler bilder från funkishuset. Jag har flera projekt inplanerade som jag hoppas hinna med. Åh – att ha tid att fixa här hemma – det är semester och avkoppling för mig!

wash02

wash03
Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.