fixa&dona | Ännu mera blått och grönt
9436
single,single-post,postid-9436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Linum - fixaodona.se

Ännu mera blått och grönt

Linum - fixaodona.se

Senaste veckan har tillbringats i värmen på Kreta, men efter en natt i egna sängen och ompackning av resväska är jag nu på plats i Stockholm och på lördagens schema står en heldag på Formex. Så i helgen blir det Formex-rapporter här på bloggen. Fredagen inleddes med ett snabbt avstämningsmöte med snickare, målare och elektriker på restaurangen jag fått i uppdrag att inreda. Sen var planen att tåget smidigt skulle ta mig vidare till Stockholm för ett gäng möten. Men eftersom tågen inte alls var på min sida idag så blev jag nästan två timmar försenad och fyra möten blev två. Suck.

Nåväl. Vi kan väl passa på att inspireras av några finfina bilder från Linum istället, i höstens mest populära färgskalor – blått och grönt.  Linum har fått en del uppmärksamhet i bloggvärlden den senaste veckan och ska definitivt spanas in i verkligheten vid morgondagens Formex-besök. Här hittar du hela höstkollektionen.

Linum - fixaodona.se

Linum - fixaodona.se

Linum - fixaodona.se

Linum - fixaodona.se

Pressbilder Linum | Foto 1-4 Jonas Ingerstedt | 5 Stellan Herner

Taggar:
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin