fixa&dona | Less is more
10179
single,single-post,postid-10179,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Holmegaard_Anniversary spirits bottle and bowl_interior

Less is more

Holmegaard_Provence Anniversary Bowl_interior

Jag har fullständigt snöat in på enfärgade ytor, geometriska former, avskalat och föremål med ett eget formspråk. Less is more helt enkelt. Därför blev jag så glad när jag häromdagen rensade i mailboxen och hittade ett pressutskick från Holmegaard med finfina bilder som jag alldeles missat. Älskar den svala färgskalan, det svarta som skapar kontrast och den avskalade känslan. Gillar det mesta och låter mig inspireras till både mitt eget hem, stylingjobb och mässmonterplanerande.

Holmegaard_Anniversary spirits bottle_interior

Skål Provance | Karaff Kluckaflaska från Holmegaard

I år firar Holmegaard 190-års jubileum. För att uppmärksamma Kluckaflaskan som fyller 190 år har man tagit fram en ny variant i rökfärgat glas. Skålen Provance firar 60 år och har även den uppdaterats med en variant i rökfärgat glas och en ny storlek. Båda säljs i begränsad upplaga – med säljstart i mitten av oktober.

Holmegaard_Anniversary spirits bottle and bowl_interior

Pressbilder Holmegaard

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin