Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

15 REA-favoriter - fixaodona.se

 

Jag har plockat ut ett gäng av mina REA-favoriter ur My Home-shopen av vilka några (skålarna och brödpåsarna) finns sedan länge hemma hos mig, men i en annan färgskala. 

RIG-TIG skål 1,5 liter | MIX-IT skål 3,5 liter |  MIX-IT skål 2,5 liter | Emma Mjölkkanna | Brödpåse blå | Brödpåse grön | Organic Handduk | Fontana Handduk | Nappula ljusstake | Bordstablett 1, 2, 3, 4 | Phold förvaringsask | Ori salt&pepparkvarn

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin