Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Klarglas

När jag igår, äntligen hade en stund till att bara se mig omkring här hemma och plocka lite så insåg jag att jag verkligen gillar klarglas och faktiskt har gjort så sedan länge. Samlingen börjar nämligen bli rätt stor. Klarglas från Skrufs Glasbruk har en alldeles speciell känsla med sitt fina glas och tillhör mina absoluta favoriter här hemma. 

Pallo-vasen är sedan en tid tillbaka äntligen min. Drömköpet!

Klarglas

Foto Hildur Blad

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.