Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Happy Saturday!

Det här visade sig bli en synnerligen trevlig lördag, och än är den inte slut. Har hunnit bläddra igenom en stooor hög inredningstidningar som inte ens kommit ur plasten sedan de hamnade i postlådan för många veckor sedan. 

Favorit efter snabb genombläddring blev ett reportage (Sköna Hem nr 14) hemma hos paret som driver bagerikedjan Fabrique. Tokgillar färgskalan – ingen överraskning för den som hängt med här på bloggen ett tag. Tilltalades också av de mer internationella dragen i inredningen, hämtad från ett stort antal årtionden och stilar. 

Nepp, nu önskar jag dig en fortsatt trevlig helg och själv ska jag bege mig mot ishallen och hockeymatch för äldsta sonen. Happy Saturday!

Happy Saturday!

Foto Hildur Blad

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.