fixa&dona | Artilleriet
10636
single,single-post,postid-10636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Artilleriet - fixaodona.se

Artilleriet

Artilleriet - fixaodona.se

Helgerna går i ett rasande tempo. Söndagen har bland annat bjudit på det nästintill obligatoriska besöket på Artilleriet och da Matteo. Så nu har jag både hunnit kolla rekvisita till ett stylingjobb och klämma och känna på några saker som jag tidigare bara sett på bild och funderat på att rita in i några inredningsuppdrag. I mina krokar så är det sparsamt med “design-butiker”, så då får man ta sig en tur till storstan för att spana med jämna mellanrum.

Artilleriet - fixaodona.se

Själv är jag på jakt efter en fåtölj hem. Kunde inte låta bli att provsitta den fina lilla loungefåtöljen Beetle från Gubi som jag fastnat för tidigare. Svikt i ryggen och väldigt skön – det enda den har emot sig är prislappen. Jag drömmer vidare. ;)

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin