Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Smygjobbar - mässmonterplanering

Egentligen har kontoret stäng tills på måndag, men jag kan bara inte låta bli att “smygjobba” lite. Innan jag låste dörrarna till kontoret dagarna innan jul ägnade jag mig åt mässmonterplanering åt en uppdragsgivare inför Stockholm Furniture & Light Fair och att spika de sista detaljerna avseende möblernas utförande i form av färger och textilier. Nästa vecka jobbar vi vidare med de sista detaljerna. 

Nu längtar jag verkligen efter att köra igång det nya jobb-året, men först så ska jag ägna fem dagar utav veckans resterande sex dagar åt hockeycuper. Så antingen hittar man mig som speaker på hemmaplan i Tibro eller som supporter på läktaren i Kristinehamn. 

Ask yourself

Oavsett om det gäller jobb eller privatliv så är jag väldigt mycket för att sätta upp mål, eller rättare sagt, ska det bli nåt vettigt gjort så måste jag sätta upp mål. Den här frågan ska jag ställa mig varenda dag det kommande året. Med små, små steg, men åt rätt håll så ska jag komma fram till målet.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.