fixa&dona | Ask yourself…
10558
single,single-post,postid-10558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Smygjobbar - mässmonterplanering

Ask yourself…

Smygjobbar - mässmonterplanering

Egentligen har kontoret stäng tills på måndag, men jag kan bara inte låta bli att “smygjobba” lite. Innan jag låste dörrarna till kontoret dagarna innan jul ägnade jag mig åt mässmonterplanering åt en uppdragsgivare inför Stockholm Furniture & Light Fair och att spika de sista detaljerna avseende möblernas utförande i form av färger och textilier. Nästa vecka jobbar vi vidare med de sista detaljerna. 

Nu längtar jag verkligen efter att köra igång det nya jobb-året, men först så ska jag ägna fem dagar utav veckans resterande sex dagar åt hockeycuper. Så antingen hittar man mig som speaker på hemmaplan i Tibro eller som supporter på läktaren i Kristinehamn. 

Ask yourself

Oavsett om det gäller jobb eller privatliv så är jag väldigt mycket för att sätta upp mål, eller rättare sagt, ska det bli nåt vettigt gjort så måste jag sätta upp mål. Den här frågan ska jag ställa mig varenda dag det kommande året. Med små, små steg, men åt rätt håll så ska jag komma fram till målet.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin