fixa&dona | Det börjar med en trappa
10715
single,single-post,postid-10715,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Trappa i nytt hus - fixaodona.se

Det börjar med en trappa

Trappa i nytt hus - fixaodona.se

Den uppmärksamme har kanske sett att jag och maken så smått börjat fundera på att bygga hus. Tanken har precis börjat gro och än är lång väg kvar. Om det nu ens blir något husbygge. Men drömma är onekligen härligt och när vi nu börjat prata om det så går det snabbt att inse att vi gillar väldigt olika saker när vi får möjlighet att önska – redan från start. Jag roar mig med att spara bilder i min Pinterest-mapp. Och maken roar sig med att skicka bilder på trappor med kommentaren “en sån här ska vi ha”. Och jag kontrar snabbt med “nej, en sån här ska vi ha”. Funktionerna är vi överens om, men utseendet. Nja, där vill vi inte riktigt samma – än så länge…

Blooc husprojekt Lone - fixaodona.s

Husprojekt LONE från BLOOC

Min största inspirationskälla till framtida husbygge är BLOOC – tokgillar deras stil! 

Taggar:
,
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin