Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Djurpark av Lisa Larsson för Cervera

En ny servis för barnen lanseras i slutet av februari. Bakom designen ligger den välkända keramikern Lisa Larsson tillsammans med Opto Design. Mönstret får mig genast att tänka tillbaka på min egen barndom, då hade jag nämligen min alldeles egna mugg, med ett mönster av Lisa Larsson att dricka ur
Jag misstänker att detta set kommer att bli en given present att ge bort till de yngre, i synnerhet eftersom det kommer att säljas i en presentförpackning. 

3-dels setet innehållande skål, tallrik och pipmugg kommer att kosta 369 kr. Bordsunderlägg och servetter säljs separat. Serien säljs enbart på Cervera.

Djurpark av Lisa Larsson för Cervera

Pressbilder Cervera

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.