fixa&dona | Hotel With
10640
single,single-post,postid-10640,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Jag har checkat in i Stockholm för några dagars jobb. Det är märkligt det där – jag är en vanemänniska i mångt och mycket. Gillar inte alls förändring. Men när det gäller hotell – då testar jag gärna nytt. Den här gången provade jag ett nytt hotell – Hotel With Urban Deli. Nu ser jag mest fram emot att testa sängen och se vad morgondagens frukost har att erbjuda.

Idag har jag bland annat ägnat mig åt att färdigställa en inredning inför morgondagens lanseringsevent för premiärnumret av My Home-magasinet. (Här kan du beställa ditt eget exemplar). Imorgon ska de sista detaljerna fixas – innan fotografen kommer för att dokumentera. Och på onsdag är det givetvis dags för Formex. Så – är du sugen på att se det senaste från Formex så är det läge att kolla in på bloggen senare i veckan. 

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Hotel With Urban Deli - fixaodona.se

Foto Hildur Blad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin