Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Organisera med GRANIT - fixaodona.se
Pressbild: Granit

Granits affärsidé är att strukturera, organisera och planera. Därför bad man två av Sveriges ledande designskolor att skapa lösningar i både digital och fysisk form som ger oss möjlighet att organisera våra liv.

Resultatet är en bland annat en abstrakt kalender av Linnea Mesko från Beckmans Designhögskola. Kalendern bygger på ett  rutnät där veckorna står i fokus. Kalendern är uppbyggd av rutor om sju och sju där en diagonal linje skiljer dem åt. Måndagar ligger efter varje diagonal linje och söndagar precis innan. En avskalad form som tål att fyllas med någonting eget. Fyll den med färg, stora notiser och anteckningar eller behåll den som den är, avskalad och enkel.

Elever på Hyper Islands Digital Business-program har tagit fram en avskalad planeringsapp som skapar struktur i vardagen genom ”bocka av-listor” och funktioner för att du enkelt ska kunna särskilja på ditt arbete och privatliv.


Årsplan och veckoblock kommer att finnas i butik från den 8 januari 2016 och kostar 129 kr styck. P
laneringsappen Granit To-do är utvecklad för iPhone och kommer att finnas tillgänglig kostnadsfritt i App Store från mitten av januari.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.