fixa&dona | Rombini gör mig knäsvag
11705
single,single-post,postid-11705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Rombini från Mutina - fixaodona.se

Rombini gör mig knäsvag

Rombini från Mutina - fixaodona.se

ROMBINI av RONAN & ERWAN BOUROULLEC för Mutina

Jag kan härmed konstatera att jag aldrig någonsin tidigare fallit för ett kakel eller klinker på det sätt som jag gjort nu. Det var kärlek vid första ögonkastet. På möbelmässan för två veckor sedan sprang jag på det här helt underbara kaklet i montern hos Centro Kakel. Serien Rombini av bröderna Ronan och Erwan Bouroullec för italienska Mutina. Jag vågar inte ens tänka på vad det kostar. Men än så länge lever jag i okunskap och drömmer vidare och planerar för att åtminstone köpa mig en kvadratmeter eller två till vårt framtida husbygge…

Rombini från Mutina - fixaodona.se

ROMBINI av RONAN & ERWAN BOUROULLEC för Mutina

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin