Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Rombini från Mutina - fixaodona.se
ROMBINI av RONAN & ERWAN BOUROULLEC för Mutina

Jag kan härmed konstatera att jag aldrig någonsin tidigare fallit för ett kakel eller klinker på det sätt som jag gjort nu. Det var kärlek vid första ögonkastet. På möbelmässan för två veckor sedan sprang jag på det här helt underbara kaklet i montern hos Centro Kakel. Serien Rombini av bröderna Ronan och Erwan Bouroullec för italienska Mutina. Jag vågar inte ens tänka på vad det kostar. Men än så länge lever jag i okunskap och drömmer vidare och planerar för att åtminstone köpa mig en kvadratmeter eller två till vårt framtida husbygge…

Rombini från Mutina - fixaodona.se
ROMBINI av RONAN & ERWAN BOUROULLEC för Mutina
Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin