Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Trendutställning Nature is back for good - fixaodona.se

Varje år bjuder Stockholm Furniture & Light Fair på en trendutställning. Tyvärr placeras den undanskymd i ett hörn av C-hallen. Det önskar jag ändring kring! Så som upplägget sett ut de senaste åren med ett samarbete mellan flera designers, inredare och stylister som ansvarar för varsin del förtjänar den definitivt en bättre placering.

Årets trendutställning ”Nature is back for good” handlade om vår längtan till naturen och det naturliga där tre olika miljöer har gestaltats. Meeting Room av Christine Rudolph, Danmark. Uterummet “Where does it come from and where does it go?” av Emma Olbers. Teatime & Playtime av Susanna Vento, Finland.
Här kommer ett gäng bilder från trendutställningen.

Meeting Room av Christine Rudolph


Meeting room av Christine Rudolph - fixaodona.se
Meeting room av Christine Rudolph - fixaodona.seMeeting room av Christine Rudolph - fixaodona.seMeeting room av Christine Rudolph - fixaodona.se

Uterummet av Emma Olbers

Trend exhibition Emma Olbers - fixaodona.seTrend exhibition Emma Olbers - fixaodona.seTrend exhibition Emma Olbers - fixaodona.se

Teatime & Playtime av Susanna Vento

Teatime & Playtime av Susanna Vento - fixaodona.se Teatime & Playtime av Susanna Vento - fixaodona.se Teatime & Playtime av Susanna Vento - fixaodona.se
Foto Hildur Blad

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin