Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Boktips och solsken i blick - fixaodona.se

Största delen av helgen har tillbringats i en ishall. Men en timma mitt på dan igår hann jag i alla fall hem för att plocka lite. Åh så underbart det kändes med solstrålarna som letade sig in och sol från klarblå himmel. Sen att varenda litet dammkorn syntes – det struntar jag i just nu. Det tar vi en annan dag. Men, som jag har längtat efter dig solen. Nu kommer snart bästa tiden på året. Våren. Snart mer energi för att fixa här hemma.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.