fixa&dona | Vårsol och boktips
11710
single,single-post,postid-11710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Boktips och solsken i blick - fixaodona.se

Vårsol och boktips

Boktips och solsken i blick - fixaodona.se

Största delen av helgen har tillbringats i en ishall. Men en timma mitt på dan igår hann jag i alla fall hem för att plocka lite. Åh så underbart det kändes med solstrålarna som letade sig in och sol från klarblå himmel. Sen att varenda litet dammkorn syntes – det struntar jag i just nu. Det tar vi en annan dag. Men, som jag har längtat efter dig solen. Nu kommer snart bästa tiden på året. Våren. Snart mer energi för att fixa här hemma.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin