Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

Just nu befinner jag mig i Köpenhamn (har inte varit här sedan 2003 – helt galet, imorgon blir det utforskande av staden innan tåget går hemåt igen) tillsammans med inredningspress och svenska och danska inredningsbloggare för lansering av Ifö´s nya serie Spira Art.
En fin (men lång dag som påbörjades strax efter kl 5 imorse) där en av  de absoluta höjdpunkterna har varit mötet med 85-årige arkitekten och produktdesignern Knud Holscher. Förutom att besöka hans studio fick vi faktiskt besöka hans hem. En unik upplevelse som jag har anledning att återkomma till. Glimtar hittar du på min Instagram @fixaodona redan nu, annars dyker det upp bilder på bloggen under helgen.

Pressbilderna är fotade i Vaxholm av Petra Bindel och styling av Lotta Agaton. Snyggt så det förslår!

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin