fixa&dona | Spira Art – nytt för badrummet
11722
single,single-post,postid-11722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
IFÖ Spira Art - fixaodona.se

Spira Art – nytt för badrummet

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

Just nu befinner jag mig i Köpenhamn (har inte varit här sedan 2003 – helt galet, imorgon blir det utforskande av staden innan tåget går hemåt igen) tillsammans med inredningspress och svenska och danska inredningsbloggare för lansering av Ifö´s nya serie Spira Art.
En fin (men lång dag som påbörjades strax efter kl 5 imorse) där en av  de absoluta höjdpunkterna har varit mötet med 85-årige arkitekten och produktdesignern Knud Holscher. Förutom att besöka hans studio fick vi faktiskt besöka hans hem. En unik upplevelse som jag har anledning att återkomma till. Glimtar hittar du på min Instagram @fixaodona redan nu, annars dyker det upp bilder på bloggen under helgen.

Pressbilderna är fotade i Vaxholm av Petra Bindel och styling av Lotta Agaton. Snyggt så det förslår!

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

IFÖ Spira Art - fixaodona.se

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin