Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

En enkel tulipan... - fixaodona.se

Vårkänslor både ute, inne och i mitt sinne. Kreativiteten och idéerna flödar.  Det är märkligt det där. Så snart jag får en liten, liten lucka och stora projekt är på sluttampen eller precis levererade slår lättnaden till på direkten. Jag överdriver inte om jag säger att det räcker med 30 minuter, sen är jag på banan igen laddad med massa ny energi och inspiration. Jag måste erkänna att jag faktiskt är rätt stolt över hur jag lärt mig att hantera stress, förväntningar och krav de senaste åren. Men, det har onekligen krävt övning – det är inget som skett av sig själv.

En enkel tulipan... - fixaodona.se

Nu längtar jag galet mycket efter att göra iordning här hemma. Hockeysäsongen är på sluttampen. Våren är på ingång. Dags att ta på mig de rosa snickarbyxorna och ta mig an vårt hem och agera inredare även på hemmaplan. Jag har sagt det tidigare, men nu SKA det hända. Eftersom det lutar åt husförsäljning nästa år så känns det ju bra att vara “färdig” med det vi tänkt göra. Så, nu har jag sagt till maken att jag under våren kommer att avsätta en vecka eller två till att renovera och inreda. Det kommer svida lite i plånboken, men det får det vara värt. Inköpen hit hem är lätträknade de senaste fem åren – så nu är det dags att spendera lite av besparingarna. ;)

tulpan03

Men, nu ska vi faktiskt bege oss mot hustomten vi reserverat och spana lite. Ryktet säger att tomten numera finns uppmärkt. Wiee. Spännande.

Nu önskar jag dig kära bloggläsare en fortsatt fin helg!

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.