fixa&dona | Förvaring till kontrollerna
12172
single,single-post,postid-12172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Förvaring till kontrollerna

Förvaring till kontrollerna

Förvaring till kontrollerna

Alla dessa kontroller tillhörande TV:n och alla teknikprylar som hör till har en tendens att hamna både här och där. Men det har jag löst med hjälp av en loppisfyndad marmorvas. En alldeles ypperlig lösning som fungerat i flera år nu. En korg eller låda där kontrollerna ligger ner och därmed inte syns hade ju också varit ett fungerande alternativ, bara det inte är något lock på. Ett lock innebär ett extra moment vid i – och urtagning vilket i alla fall hemma hos oss innebär att sakerna ändå inte hamnar där det var tänkt. Hur förvarar du dina kontroller?

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin