Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Förvaring till kontrollerna

Alla dessa kontroller tillhörande TV:n och alla teknikprylar som hör till har en tendens att hamna både här och där. Men det har jag löst med hjälp av en loppisfyndad marmorvas. En alldeles ypperlig lösning som fungerat i flera år nu. En korg eller låda där kontrollerna ligger ner och därmed inte syns hade ju också varit ett fungerande alternativ, bara det inte är något lock på. Ett lock innebär ett extra moment vid i – och urtagning vilket i alla fall hemma hos oss innebär att sakerna ändå inte hamnar där det var tänkt. Hur förvarar du dina kontroller?

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.