Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Inredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.se
Kreativt kaos

Idag blev det en lång dag på kontoret. Först skrev jag veckans trendspaning, därefter avstämningsmöte med två studenter som är delaktiga i ett inredningsprojekt jag ansvarar för på uppdrag av kommunen. Sedan utbröt ett mindre kaos då jag skulle plocka ut textilier till möbler och gardiner samt välja kakel, mattor och golv till ett kontor som ska totalrenoveras. Imorgon är det dags att presentera allt för uppdragsgivaren, så nu är det ordning och reda bland materialproverna igen, allt packat och presentationen, ritningsunderlagen och budgetofferten uppdaterade och redo att presenteras.

Inredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.seInredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.seInredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.seInredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.se

Inredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.se
En mix av textila golv och linoleumgolv. En “kall” kombination och en “varm” kombination.
Inredningsuppdrag färgsättning - fixaodona.se
Färgade och magnetiska glasskrivtavlor är både snyggt och praktiskt. Prover på tre tänkbara kandidater.

 

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin