fixa&dona | VÄNLIGARE HEM
12004
single,single-post,postid-12004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se

VÄNLIGARE HEM

IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se

Gör nytta, spara pengar och ha kul. Allt det kan du göra hemma och nu kan du få lära dig hur. Boken ”VÄNLIGARE HEM” från IKEA är fylld av kreativa idéer och enkla tips som handlar om allt från att spara energi, vatten och minska avfall, till återvinning och återanvändning.

Just nu lanserar IKEA den ena nyheten efter den andra med fokus på hållbarhet. Det är böcker såsom denna och boken “VÄXA TILLSAMMANS”, sajten och projektet HÅLLBARA IHOP och produkter, till exempel i form av kollektionen ANVÄNDBAR (lanseras 8 april) Allt med syfte att inspirera och sprida kunskap för att vi ska vilja och kunna skapa ett mer hållbart liv hemma.

IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se IKEA Vänligare Hem - fixaodona.seIKEA Vänligare Hem - fixaodona.seIKEA Vänligare Hem - fixaodona.se

Foto: IKEA bok ANVÄNDBAR – Vänligare hem #ANVANDBARcollection

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin