Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se

Gör nytta, spara pengar och ha kul. Allt det kan du göra hemma och nu kan du få lära dig hur. Boken ”VÄNLIGARE HEM” från IKEA är fylld av kreativa idéer och enkla tips som handlar om allt från att spara energi, vatten och minska avfall, till återvinning och återanvändning.

Just nu lanserar IKEA den ena nyheten efter den andra med fokus på hållbarhet. Det är böcker såsom denna och boken “VÄXA TILLSAMMANS”, sajten och projektet HÅLLBARA IHOP och produkter, till exempel i form av kollektionen ANVÄNDBAR (lanseras 8 april) Allt med syfte att inspirera och sprida kunskap för att vi ska vilja och kunna skapa ett mer hållbart liv hemma.

IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se IKEA Vänligare Hem - fixaodona.se IKEA Vänligare Hem - fixaodona.seIKEA Vänligare Hem - fixaodona.seIKEA Vänligare Hem - fixaodona.se

Foto: IKEA bok ANVÄNDBAR – Vänligare hem #ANVANDBARcollection

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin