Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Värmlandsgatan 20, Stadshem

Ända sedan jag gjorde ett jobb tillsammans med Blocket i höstas har de klassiska fåtöljerna av Bruno Mathsson fått mitt hjärta att klappa lite extra. Det blev jag än en gång påmind om när jag fick syn på bilderna från ett objekt som är till salu via Stadshem just nu.

Värmlandsgatan 20, Stadshem De där speglarna dyker upp överallt. Att jag gillar. Definitivt en idé jag lägger på minnet tills det är läge att hitta på nåt effektfullt och flexibelt för att förändra upplevelsen av ett rum.

Värmlandsgatan 20, Stadshem
Och finns det nåt finare än fiskbensparkett?! Ja, det skulle väl vara kalksten då… som ligger väldigt högt upp på min drömske-lista just nu.

Foto Janne Olander för Stadshem

Total
1
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin