fixa&dona | Bruno Mathsson
12426
single,single-post,postid-12426,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Värmlandsgatan 20, Stadshem

Bruno Mathsson

Värmlandsgatan 20, Stadshem

Ända sedan jag gjorde ett jobb tillsammans med Blocket i höstas har de klassiska fåtöljerna av Bruno Mathsson fått mitt hjärta att klappa lite extra. Det blev jag än en gång påmind om när jag fick syn på bilderna från ett objekt som är till salu via Stadshem just nu.

Värmlandsgatan 20, Stadshem De där speglarna dyker upp överallt. Att jag gillar. Definitivt en idé jag lägger på minnet tills det är läge att hitta på nåt effektfullt och flexibelt för att förändra upplevelsen av ett rum.

Värmlandsgatan 20, Stadshem
Och finns det nåt finare än fiskbensparkett?! Ja, det skulle väl vara kalksten då… som ligger väldigt högt upp på min drömske-lista just nu.

Foto Janne Olander för Stadshem

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin