Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Sommar hos Norrgavel

Nu är det sommar hos Norrgavel. Växter mixas med klassiska tidlösa möbler och inredningsdetaljer i naturmaterial. Linne blandas med ljus plywood som bidrar med en modern känsla.

Sommar hos Norrgavel

Förvaringsmöbler som passar in överallt och känns tidlösa i sitt uttryck och tillverkade i hållbara material. Förvaringsfamiljen Massiv löser all din förvaring.

Sommar hos NorrgavelSommar hos NorrgavelSommar hos Norrgavel

Norrgavels linneserie finns både till sovrummet, badrummet och köket. Underlakanen i linne passar även fint som gardin eller duk.

Sommar hos Norrgavel

Lotus är en ny serie av Calle Forsberg med enkla former och en svagt böjd linje som är snygga att stapla på hög. Ställer man tallriken, pastaskålen och dessertskålen i varandra kan man med lite fantasi se en blomma, därav namnet.

Sommar hos Norrgavel

Pressbilder Norrgavel

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.