Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Mimou Artisan Flower Mayfair

Mimou har precis släppt bilder på ett gäng nyheter. Keramikkollektionen utökas i höst med lampor. Och redan nu lanseras en ny tapetkollektion – Artisan Flowers, fylld av blommor och blad med en grafisk känsla. Fyra mönster lanseras nu och det femte mönstret i augusti.

Mimou Artisan Flower
Mimou Artisan Flower
Mimou Artisan Flower Mimou Artisan Flower Mimou Artisan Flower

Pressbilder Mimou

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin