fixa&dona | Rutmönstrat trägolv
12502
single,single-post,postid-12502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Tarkett Noble Oak Wasa - fixaodona.se

Rutmönstrat trägolv

Tarkett Noble trägolv - fixaodona.se

Något som ger mig lite lätt beslutsångest är det här med golv. Jag gillar när man kan ha samma typ av golv i stora delar av sitt boende. Därför är det ju betydligt fler kriterier som bör bockas av innan ett beslut kan fattas.

Jag tokgillar vår fiskbensparkett här hemma och skulle definitivt sakna den ifall vi bygger nytt hus. Men, när jag såg parkettgolvet Noble Wasa från Tarkett med det klassiska rutmönstret och en färg (finns i fyra färger) som påminner om det vi har idag så föll jag på direkten. Sjukt fint!

Tarkett Noble Oak Wasa - fixaodona.se

Foto Tarkett

3 Kommentarer
 • Thord
  Posted at 22:29h, 27 juni Svara

  Har precis lagt in detta golv noble från tarkett i ett kök+allrum. Dock i den färgen som noble art deco en ekbräda med svag ljusare ton. Mycket nöjd med golvet. Får det klassiska med det moderna i form av borstad yta som framhäver rutbrädan ännu mer när ljuset ligger. Kan skicka bilder om du är intresserad.

  • Hildur Blad
   Posted at 22:29h, 28 juni Svara

   Hej Thord!
   Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet! Golvet är definitivt en kandidat till vårt potentiella husbygge. Du får jättegärna maila mig bilder till hildur@fixaodona.se
   Tack! :)

 • caroline
  Posted at 12:12h, 22 april Svara

  Hej! Jag hittade hit när jag satt och googlade det här golvet, har beslutsångest över vilken färg vi ska välja och såg att du fått bilder skickade till dig, skulle du kunna tänka dig att skicka vidare till mig? Med vänlig hälsning, Caroline

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin