fixa&dona | Moodboard vardagsrum
12685
single,single-post,postid-12685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Moodboard vardagsrum

Moodboard vardagsrum - fixaodona.se

 

Jag håller på och funderar över vad jag ska hitta på med vårt vardagsrum. Delvis är jag fortfarande inne på samma spår som senast jag bloggade om mina tankar kring vardagsrummet. Huvudorsaken till funderingarna är att vi behöver köpa en ny soffa och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken stil på soffa jag ska leta efter. Lösningen blev att jag gjorde en moodboard kring mitt drömvardagsrum och tack vare detta har jag nu hittat en tänkbar soffa som passar vår budget (med en katt som har svårt att låta bli soffhörn så får inte soffan kosta alltför mycket). Nu måste den bara provsittas och få tummen upp från familjen innan det blir ett inköp.

 

När jag väljer med magkänslan så är det mörkbruna parkettgolv, enkla grafiska former, svart som accent med gråbeige som bas, krom och skinn som får mitt hjärta att slå lite snabbare och bildar den där nedtonade känslan jag gillar och behöver för att kunna koppla av.

 

Alla miljöbilder via min Pinterest

2 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 18:19h, 05 juli Svara

  Tjusigt! Kan tänka mig att flytta direkt in där :) Ganska likt färgerna hos mig, tom några saker som redan finns här.

  • Hildur - fixa&dona
   Posted at 09:56h, 06 juli Svara

   Hej Emma! Ja, då förstår jag verkligen att du kan tänka dig att flytta in på direkten. Jag kan nog göra detsamma hos dig. ;) Såg minsann vitrinskåpet och fastnade (återigen) för din soffa.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin