Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

IKEA Salviken - fixaodona.se

 

Jag fortsätter på rensa och rengöra-temat som jag påbörjade häromdagen. Är på jakt efter nya badhanddukar i tidlöst utseende och fastnade för nyheten SALVIKEN från IKEA med våffelstuktur på ena sidan och frotté på den andra. Nån som har dessa och som kan komma med ett utlåtande?

 

Foto Sofi Sykfont | Styling Pella Hedeby för IKEA Livet Hemma

Total
0
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin