fixa&dona | Riva tapeter och favoritpoddar
12709
single,single-post,postid-12709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Riva tapeter och favoritpoddar

Tapetsering av kök - fixaodona.se

Nu är det äntligen dags att ta tag i omtapetseringen av köket. Idag har jag rivit tapeter så det står det härliga till. Egentligen hade jag inte tänkt riva några tapeter alls – men som vanligt, när jag väl kör igång så har jag svårt att sluta.

Tapetsering av kök - fixadona.se

Jag drog lite försiktigt i en skarv och insåg att det var lätt gjort att riva ner, sen kunde jag inte förmå mig att sluta riva förrän allt var nere. Imorgon ska jag slipa av väggarna så att alla småbitar av papper lossar och sen blir det spackling. Tapetseringen dröjer nog några dagar till eftersom de nya fönstersmygarna ska grundas och färdigstrykas och elementen ska få andra lagret färg innan det är tapeternas tur att komma upp.

 

Som sällskap till tapetrivningen lyssnade jag på poddar. Hittade till Josefin och Vanja häromdagen och det var ett perfekt sällskap i renoverandet – riktig feelgood och lättsamt att lyssna till. Det bästa med att hitta en ny poddfavorit som funnits ett tag är att det finns många avsnitt att sträcklyssna till. Yey!

Josefin och Vanja podcast

 

Mina andra poddfavoriter är;

– Bloggbusiness

– Drivet

– Framgångspodden

– Produktivitetsbloggens podcast

– Säker Stil

– Lillelördag

– åsså min och Saras inredningspodd Kom In-podden med Sara och Hildur såklart… ;)

 

Har du nån egen poddfavorit att rekommendera?

2 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 22:40h, 10 juli Svara

  Favoriter i lite olika ämnen, ja förutom kom in podden då ;)
  Eat this
  Agendasättarna krog och mat
  Odlarna
  Pira och bråding
  Träningspodden
  Kära barn
  Matsamtalet
  Rättegångspodden
  Och så klassikern värvet.

 • Hildur Blad
  Posted at 23:33h, 10 juli Svara

  Perfekt Emma! Dig kan jag alltid lita på. Nu ska här provlyssnas för fullt. Stor kram till dig!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin