Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Oj, vilken bloggpaus det blev, men nu är jag tillbaka igen. Vad passar då bättre än att bryta bloggtystnaden med en tapetuppdatering.
I mitten av september lanseras nämligen en ny version av storsäljaren Decorama EasyUp som Eco Wallpaper tagit fram tillsammans med bostadsbolag, målerier och färgfackhandlare. Kollektionen har som syfte att tilltala många stilar och smaker och bland de 60 mönstren finns en tapet för alla rum. Färgskalan består av ljusa varma färger med inslag av pärlemorskimmer och några mer dova toner.

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

Decorama EASY UP 16 - Eco Wallpaper

 

Tre fördelar med easy up-kvalitén:

Mindre förarbete – Tapeten har hög opacitet (hög täthet vilket gör att det tidigare underlaget inte lyser igenom den nya tapeten och du slipper grundmåla innan) vilket betyder att man kan tapetsera direkt på en gammal tapet även om den är mörkare. Tapeten är också lite tjockare vilket hjälper till att dölja små ojämnheter.

Inget kladd – Limma direkt på väggen och häng upp torra tapetvåder. Det går dessutom fortare när du slipper vänta på att tapeten ska ligga och svälla innan den sätts upp.

Inga synliga skarvar – Tapetsera kant i kant så syns inte skarvarna. Kant i kant-tapetsering underlättar nästa gång det är dags att tapetsera eftersom du då har minimalt med spacklande framför dig eftersom du slipper slipa och spackla skarvar.

 

Värt att nämna är priset på 244 kr per rulle vilket beror på de stora volymer som denna typ av kollektioner säljs i. Här får du mycket tapet för pengarna = prisvärt helt enkelt.

 

Pressbilder Eco Wallpaper

Total
102
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.