fixa&dona | Denim Drift – Colour of the Year 2017
12989
single,single-post,postid-12989,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Denim Drift – Colour of the Year 2017

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Förra veckan vid den här tiden satt jag på ett tåg på väg upp till Stockholm, precis som jag gör just nu. Då var det Nordsjös lansering av Colour of the Year och trendspaning tillsammans med Elle och Elle Decoration som stod på schemat. Idag är det en workshop kring kulör- och materialval för en statlig aktör och deras nya designprofil som är dagens uppdrag. Så spännande! Bästa, härligaste typen av uppdrag.

 

Kanske har du redan läst att den gråblå kulören Denim Drift utsågs till årets kulör 2017. Att en blå kulör utsågs till årets kulör känns delvis förvånande eftersom vi sett mycket av de blåa tonerna de senaste året. Men å andra sidan var det här en oerhört vacker och användbar blå kulör som passar in i många stilar. Så sett ur ett användarvänligt och kommersiellt perspektiv så tror jag att Denim Drift kommer att falla många i smaken och hamna på betydligt fler väggar och inredningsdetaljer än någon annan Colour of the Year gjort tidigare (2016 – Ochre Gold 2015 – Copper Orange).

 

Att jag sedan har nästan exakt den här kulören på väggarna i vår hall sedan förra sommaren känns ju bara som en bonus. ;) En superdupersnygg blå kulör som trivs i många sammanhang. Kan definitivt rekommenderas om du är sugen på en blå kulör som inte tar över rummet, som bara “är”.

 

Är Denim Drift nåt för dig? Vilken kulör eller kulörer skulle du kombinera den blåa med?

 

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Pressbilder Nordsjö | Akzo Nobel

2 Kommentarer
 • Emma Cras
  Posted at 09:22h, 04 oktober Svara

  Jag målade upp Denim Drift på jobbet förra veckan, den blev väldigt fin. Men blev faktiskt lite förvånad att det blev årets kulör, trodde det skulle bli någon mörkare. Men fin är den i alla fall.
  Kram Emma

 • Jane
  Posted at 16:12h, 11 oktober Svara

  My favorite collar. Very nice. .

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin