fixa&dona | Tidningsomslag som inspirerar
12960
single,single-post,postid-12960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tidningsomslag som inspirerar

 

Tidningsomslag som inspirerar - fixaodona.se

Genast när jag såg omslaget på senaste Rum Hemma fladdra förbi i Instagram-flödet kände jag “det här gillar jag”. Både stilen och färgskalan. Så det blev det ett inköp av tidningen och nu har jag plockat ut tre kulörer som jag kanske skulle kunna tänka mig att måla med här hemma i höst. Jag har två gamla Bestå-skåp som behöver en uppfräschning och en vägg som jag vill byta kulör på. Kanske blir det någon av dessa tre alternativ? Frågan är, ska jag satsa på blå som drar åt grönt, grön som drar åt blått eller grön som drar åt gult?

 

Gröna favoriter - fixaodona.se

 

Omslag Rum Hemma nr 09/16 | Foto Jonas Gustavsson | Styling Linda Åhman

2 Kommentarer
  • Emma T
    Posted at 05:34h, 16 september Svara

    Så snyggt! Sällan den tidningen finns i “vår” butik, men nu får jag nog handla på andra ställen :)

  • Rebeckah
    Posted at 18:00h, 18 september Svara

    Kan fullt och fast hålla med, bara att låta tidningen ligga framme på vardagsrumsbordet kan lyfta hela rummet och sprida inspiration! Då kliar det i pysselfingrarna :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin