Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Optimisten 5 - Bråbacka

Ja, se där… tidernas längsta blogguppehåll. Pratade med världens bästa Sara ikväll som frågade om jag inte saknade bloggandet. Faktiskt inte, svarade jag. Kanske eftersom jag hela tiden vetat att snart ska jag dra igång bloggen igen – då med fokus på vårt husbygge. Men, samtidigt var det kanske just den frågan jag behövde få, för helt plötsligt så kände jag ett behov av att skriva några rader.
Det har varit mycket den senaste tiden, men nu har jag landat och längtar efter att dela med mig av mer kring vårt husbygge.

Innan jag går in mer på våra planer och mina funderingar så tänkte jag visa lite mer av vart vi kommer att bo och hur vår tomt förhåller sig till övriga hus i området. Optimisten 5 är fastighetsbeteckningen. Och Gläntan 5 är adressen som vi kommer bo på. Gläntan… har du hört nån finare gatuadress? ;) Där kan man väl inte annat än trivas!?

Jag tror faktiskt inte jag riktigt fattat att det är vi som ska bygga hus. I min värld så är det fortfarande ett “projekt”. Ett projekt bland många andra inredningsprojekt. Men ju fler beslut som fattas desto verkligare kommer det säkert att kännas att det är vi – jag och min familj som ska flytta in där nån gång efter sommaren 2018. Så, nu tror jag minsann det är dags att vrida upp tempot på husbyggar-rapporterna. För just nu är det många beslut som skall fattas.

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.