info@fixaodona.se

Krokar med klämmor

Till handdukarna - fixadona.se
Jag vet inte hur det är hemma hos er. Men hos oss verkar handdukarna dras ner från krokarna på väggen vilket gör att den ena ”hällan” efter den andra slits sönder. Jodå, jag är högst medveten om att det är på grund av att krokarna sitter relativt högt upp, i alla fall för ivriga barn som vill ha ner handduken snabbt. Så, på sätt och vis kanske jag får skylla mig själv!? Men nu har jag både löst problemet med avsaknad av hällor och ivriga barn. Numera nyper vi fast handdukarna med krokar med klämmor. Ett betydligt bättre upplägg har det visat sig.

Till handdukarna - fixadona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Färg och tapet hos String

Pressbild String - fixaodona.se
Måndagar betyder Bloggrunda hos Husligheter. Fantastiskt trevlig start på veckan om jag får säga det själv. Fastnade givetvis för den rykande färska pressbilden från String där Lotta Agaton, Marcus Lawett och Magnus Ingerstedt varit i farten igen. Ja, det är väl inte så svårt att förstå varför denna bild får mitt hjärta att klappa lite extra…

Pressbild: String

Bygg en personlig lådhylla

Inspiration från ANZA - fixaodona.se

På jakt efter en flexibel och personlig förvaringslösning? Kanske kan dessa lådhyllor passa? Hos Anza hittar du instruktioner i text- och bildform om du blir sugen på att bygga och måla din egen lådhylla.

Åh, jag tokgillar verkligen när företagen satsar på rörligt material för att inspirera och dela med sig av tips och trix. Vad tycker du? Gillar du film? Jag blir onekligen sugen på att göra något liknande, i light-form. Skulle det vara intressant att få inspiration och kunskap i filmform här på bloggen ibland som ett komplement till de traditionella text- och bildinläggen? 

Inspiration från ANZA - fixaodona.se
Foto och film: ANZA

DIY – Handtag eller krok

DIY - Handtag eller krok - fixaodona.se
Jag fortsätter på temat DIY. Men den här gången tänkte jag tipsa om enkla handtag eller krokar som du lätt gör med läder- eller konstläderband och öljetter. Ett DIY-projekt som går på mindre än två minuter och lätt går att anpassa utifrån tycke och behov. 
DIY - Handtag eller krok - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

DIY – tidningsförvaring av tavellist

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Som jag nämnde i gårdagens blogginlägg gillar jag DIY-projekt som fyller en funktion. Jag fortsätter på temat med ett annat ”Gör det själv”-projekt som jag tog mig an för ett litet tag sedan. Med hjälp av en gammal tavellist som stod och samlade damm i källaren, träkulor och snöre tillverkade jag en praktisk tidningsförvaring med dubbla funktioner.

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin