info@fixaodona.se

Funkishus: videoblogg från köksrenoveringen

Trött som jag vet inte vad… Vore väl konstigt annars med tanke på hur mycket som är på schemat just nu. Men det är en positiv trötthet! Nu längtar jag efter påsk och lediga dagar och många timmar att kunna tillbringa i huset. Hostig och rosslig, en mix av förkylning och byggdamm. Men tänkte ni skulle få en glimt från köksrenoveringen, i rörligt format den här gången…

Videoklipp: Kivi med bästa balansen

Många av oss gillar Kivi-lyktorna från Iittala. Så även jag! Min samling består utav ett 10-tal olika kulörer som jag gärna blandar med varandra. Hur de olika kombinationerna ser ut beror ofta på säsong. Hos mixat&fixat hittade jag ett videoklipp där du får tips&trix om hur man kan blanda de olika färgerna för rätta balansen.

Videoblogg: kuddar ”to be” i naturen

Idag är det premiärdags för rörliga bilder här på fixa&dona-bloggen. Högst oplanerat, men efter denna premiär så kan det väl bara bli bättre!? ;-) Tror bestämt jag ska friska upp mina kunskaper i videoredigering. Men det får bli en annan gång. Tillsvidare bjuder jag istället på en osminkad och oredigerad version av mig själv och min fotosession i skogen, med snö upp till knäna och i gott sällskap av mina kuddar ”to be” i form av Baronessa från Mairo och Elefanttyget från Svenskt Tenn.
Jag funderar på att göra enklare instruktionsfilmer från mina målnings- och tapetseringsprojekt. Ibland är det betydligt enklare att förmedla kunskap i ord och rörliga bilder än text och stillbilder. Skulle det kunna vara nåt måntro?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin