info@fixaodona.se

Bildbevis – Bumling på plats

102134-150
Här kommer den utlovade bilden på min nyinköpta Bumling. :-) Jag gillar… väldigt mycket! Förutom underbart härlig form så ger den ett utomordentligt bra ljus. Ett varmt, mjukt ljus som sprids jämt över hela bordet.
Nu har även den vintriga svarta vaxduken bytts ut mot en gulgrön vaxduk med vita prickar. Nu är våren här! Ljuvligt!

Foto: Privat

Nu är den på plats

Min efterlängtade Bumling hänger nu på sin rätta plats. Det blev såå fint! Jag är superdupernöjd! Bild kommer…

Nytryck av Stig Lindbergs mönster

102134-137
Ljungbergs Textiltryck gör nu nytryck av fem mönster av Stig Lindberg. Mönstren som återskapats är: Melodi, Herbarium, Fruktlåda, Bulbous och Tallyho. Läs mer om Stig Lindberg här. Hos Bemz går det att beställa soff-, fåtölj- och kuddöverdrag i mönster av Stig Lindberg.

Foto: Ljungbergs Textiltryck
Collage: Privat

Marmoleum Click – ett sant nöje

102134-149
Min arbetsdag har till stor del ägnats åt att lägga ett Marmoleum Click-golv, i färgerna limegrönt och svart. :-D Nu tror ni säkert att det är jag som haft ett finger med i spelet när det gällde färgvalet. Men icke sa nicke! Jag fick en glad överraskning i morse när Marmoleum-plattorna packades upp och jag möttes av en härligt grön färg. Lycka!!! Dessa plattor är 30x30cm och sätts ihop genom ett klicksystem. Det var superenkelt att lägga. Definitivt ett golv som passar i ett kök, hall eller barnrum. Plattorna finns i ett antal färger, vi har använt oss av Raven och Lime. Hos Forbo kan du designa ditt eget Marmoleum-golv med hjälp av programmet Floorplanner. Och här kan du även hitta färdiga inredningsförslag. Ta en kik, det finns mycket fint!

Foto: Privat

Lägesrapport – dag 1

102134-148
Här kommer en snabb rapport från min första dag på jobbet. Det kändes mycket ovanligt att vara ur huset strax innan halv åtta, och utan barn till råga på allt. Dom brukar nämligen vara med mig vart jag än åker. Väl på jobbet fick jag mjuka upp med att skriva lite skyltar, sedan var det dags att börja lägga in ett trestavs ekgolv i det som inom kort ska bli tapetavdelningen. En man från tekniska supporten på Forbo Flooring har bokat in två dagar hos oss i butiken för att visa mig och ytterligare en arbetskamrat hur man lägger olika typer av golv. Och idag var det som sagt dags för ett limningsfritt parkettgolv, SafeLoc. Över 100 kvm ska läggas så ni kan ju räkna med att jag är öm i kroppen, och framförallt knäna. Aj! Än är vi inte riktigt färdiga, men förhoppningsvis nån gång under morgondagen. Övning ger färdighet!
Lunchen spenderades på restaurang. Bjuden blev jag också :-). Underbart att få äta i lugn och ro, utan att behöva passa upp på barnen hela tiden.Tänk vad fort man glömmer hur det är att få äta utan att bli störd. Men, vad gör man inte för sina små älsklingar.
Nepp, nu är det verkligen dags att lägga huvudet på kudden om jag ska orka med morgondagens slit. Nu har jag i alla fall plockat fram mina snickarbyxor med tillhörande knäskydd, så imorgon kanske jag inte behöver få så ont i knäna. Fler rapporter kommer… var så säkra!

Foto: Privat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin