info@fixaodona.se

Nyinköp i årets färg – turkos

Nu längtar jag efter färg! Tittar jag in i min garderob så är det i princip enbart svarta plagg. Deppigt värre! Men faktum är ju att jag stortrivs i svart. För att lätta upp det hela en aning satsar jag på lekfulla färgklickar här och var. Samma princip gällande mig själv som när jag inreder vårt hem. Var det nån som sa att turkos var årets färg?! ;-)

Foto: Hildur Blad

Koboltblå och vattengrön – nytt hos Iittala

Koboltblå och vattengrön är vårens nya färger på Kivi-lyktorna och Marimekko-skålarna från Iittala. Den vattengröna skålen ska absolut få följa med hem nån dag. Urfin!

Foto: Iittala

WallKotyr – tapeter med inspiration från modevärlden

Med inspiration hämtad från modevärlden lanserar nu DecorMaison en ny tapetkollektion vid namn WallKotyr.
Kollektionen innehåller 40 tapeter och 5 panoramatapeter. Här finner du mönster som påminner om allt från porlande champagnebubblor till klassiska kritstrecksrandiga kostymer.

Även denna gång tycker jag DecorMaison lyckats toppenbra med stylingen av bilderna. Inspirerande! Du har väl inte missat de härligt somriga och inspirerande husvagnsbilderna tillhörande tapetkollektionen OAS?

Pressbilder: DecorMaison

Färgglada förvaringslådor i wellpapp

Igår sprang jag på dessa blommiga och färgglada förvaringslådor i rosa och limegrönt hos Clas Ohlson. Helt i min smak! Äldsta sonen fastnade för den grafiskt svartvita varianten. Kartongerna finns i tre olika storlekar och säljs i 2-pack.

Mobilfoto: Hildur Blad

Add Up! hos Designgalleriet

Den 10 februari slås portarna upp till utställningen Add Up! av WIS Design hos Designgalleriet. Med inspiration från barndomens lekar har formgivarduon Lisa Widén och Anna Irinarchos gjort en serie helt nya produkter som premiärvisas under utställningen. Namnet på utställningen syftar på barndomens byggande med klossar, adderandet under mattetimmen, men även på sammanfattningen Lisa och Anna gjort av den egna skol- och ungdomstiden under 80-talet.
Utställningen är öppen för allmänheten 10-28 februari. Add Up! – lekfull design med inspiration från barndomens lekar.

Den här utställningen vill jag besöka. Jag gillar lekfull design. Jag gillar att inreda med glimten i ögat. Jag vill se mera!


Pressbilder: Designgalleriet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin