info@fixaodona.se

Nystart 2011

Jag är så otroligt trött på vintermörkret. Att aldrig vara hemma och kunna fotografera när dagsljuset behagar visa sig. Och att blogga utan egna bilder är inte alls lika roligt. Vilket har märkts tydligt under hösten och vintern när blogginläggen lyst med sin frånvaro. Men nu så är jag ledig fram till den 10 januari, med undantag för en dags arbete nästa vecka. Ett perfekt tillfälle för en nystart här på bloggen samtidigt som 2011 tar sin början. Härligt!

Tidningar och pocketböcker har flyttat in i String-hyllan. Dock behöver jag beställa ytterligare några hyllplan. Blev lite dumsnål när jag gjorde min förra beställning tror jag bestämt. ;-)

Foto: Hildur Blad

Retroinspirerat till elen

En strömbrytare och vägguttag i retrostil gjorde sig bra i det nyrenoverade sovrummet. Betydligt roligare än de traditionella i vitt. Glöm inte – det är ofta detaljerna som skapar det där lilla extra. Som skapar pricken över i.

Foto: Hildur Blad

Naturen flyttar in 2011

Vi närmar oss ett nytt år med stormsteg. En av 2011 års trender förutses vara att ”naturen flyttar in”. Stenar, kvistar och växter får ta plats i inredningen och färger, mönster och strukturer hämtas från skogen. Nu är det fritt fram för materialmixar, mönstermixar och en naturlig färgskala.

Tapet med träd från Sandbergs ur kollektionen Rapael II
Krokar ”Stone Hooks” från
Normann-Copenhagen
Askar av björk från Granit
Krukväxt i form av ”mini-träd” från IKEA

Foto: Sköna Hem, Normann-Copenhagen, IKEA och Granit.

Färgglada presentträd

Gillar idén med färgglada presentträd. För egen del skulle jag kunna tänka mig ett sådant året runt. Ett gigantiskt smyckesträd. Eller som en lampa, klätt med ljusslingor. Eller som klädhängare till barnens utklädningskläder. Beroende på färg och storlek på trädet går det att passa in både här och var. Gillar!

Foto: Boligmagasinet

Ätbara bordsplaceringskort

Vid julens festligheter är det ofta många som ska samlas runt bordet. Varför inte använda dig av ätbara bordsplaceringskort i form av pepparkakor?

Foto: Livet Hemma/IKEA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin